h1

Terug in de tijd

20/11/2011

We zijn weer terug in Nederland. Na een nachtvlucht met relatief veel slaap maar let vooral op het woord relatief. Met ondanks vertragingen toch geslaagde aansluitingen, zowel in de lucht als op de rails.
Met een temperatuursverschil van minstens twintig graden, een tijdsverschil van 3 uur en slaapverschil van ongeveer 8 uur.

Thuiskomen in je eigen huis, douchen in je eigen badkamer en de aanblik van je eigen bed maakt veel goed. We lagen er dan ook al vroeg in. Vastbesloten om ons van het tijdsverschil niets aan te trekken, daar hadden we in Dubai ook geen moeite mee gehad tenslotte.

De geest was gewillig maar het vlees duidelijk zwak: de vermoeidheid sloeg midden op de eerste dag al toe, vanaf zeven uur keken we al verlangend naar de klok of we al naar bed mochten. Duf hoofd, beetjes schrale keel, snuffende neus (er zat iemand met een heel naar hoestje bij ons in de buurt in het vliegtuig) – voor de tweede avond achter elkaar ging bij ons heel vroeg het licht al uit.

Maar vanaf gisteren ging het beter. Even door een dood punt heen aan het begin van de avond maar het was weer gewone tijd naar bed en gewone tijd wakker.

Ja, zo’n vakantie hakt er wel in! Gelukkig hebben we de foto’s nog 🙂


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: