h1

Waarom reclame leuk is

25/05/2009

Deze pagina’s worden technisch mogelijk gemaakt door Blogger en bij het bepalen van de instellingen is er ook een tab ‘Te gelde maken’. Of met andere woorden: hoe kun je geld verdienen met een blog.

Benieuwd hoe dat werkte meldde ik mij aan bij Google Adsense. Die plaatsen dan automatisch advertenties die aansluiten bij de inhoud van de tekst. Ik koos voor het kleinst mogelijke formaat advertentie, maar die staat dan wel bovenaan de pagina.

Het grappige is om te zien wat er voor advertenties verschijnen. De eersten waren geen echte verrassing – met berichten die vooral over planten en de tuin gaan is het logisch wanneer de reclame van een tuincentrum komt.

Na een verhaaltje over onze krielkippen en gekuifte hanen stond er echter opeens een link naar vakantiewoningen. Maar dan wel in Den Haan aan de Belgische kust…. Toch weer logisch.

Mijn woon-werkverkeerleed wordt gereflecteerd in bijpassende verwijzingen naar file (of juist anti-file) sites.
En na onze opruimwoede van de afgelopen dagen is de organisatiecoach in de aanbieding.

Wat zou dit stukje weer gaan opleveren?

PS Rijk word ik er nog niet van maar toch is er de afgelopen maand voor 4,82 Euro geklikt op de advertenties. Daar kunnen we vast wel een lekker ijsje van kopen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: