h1

Specialiteit

04/05/2016

 

Van tevoren door de man geresearched: de lokale specialiteit in Porto. Een Franceshina en het is een variatie op de Franse crocque monsieur wat weer een variatie is op de tosti.
Wat et uitziet als een blok in een bord soep is van van onderen nasr boven: een witte boterham, pulled pork, ham, worstjes, rauwe ham een boterham, daar omheen kaas en dat alles in een biersausje. Met frietjes.
Hij vond lekker.
#100dayproject – dag #16

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: