h1

Sweet vibrations

29/04/2011

Ik heb een bijzondere achterbuurman. Als ik nu over mijn laptop heen naar het zuiden kijk dan staan alleen een paar grote bomen en een rijtje huizen in de weg – anders kon ik zijn huis zien staan.

Jaren geleden kwamen we in gesprek: voor een PR-klant zocht ik naar een emailprogramma. De salesmanager bij de klant zei: “Dan moet je eens praten met Robert Rebergen, die doet iets met email. Ik ken hem nog van vroeger.”
En zo is het gekomen. Dat ‘iets met email doen’ klopte wel: E-Village maakt en gebruikt prachtige email-software. Volledige overkill voor een simpele nieuwsbrief maar het werkte prima en naar alle tevredenheid. De PR-klant kreeg eigen software maar we hielden contact, Robert en ik. Dat we bij toeval zo dicht bij elkaar bleken te wonen schept toch een band: Doldenaren onder elkaar.
Laatst kwam ik hem om de hoek tegen, op zijn Segway. En ik hoefde het niet eens te vragen. “Heb je al eens op zo’n ding gereden? Keertje proberen?”

Nu ik WongWorks ben kijken we we naar mogelijke zakelijke samenwerking. In het kader van die verkenning moch ik de afgelopen dagen leren om te gaan met hun geheel vernieuwde software: Clang. Prachtig spul waar ik allemaal creatieve, professionele inspiratie van krijg. En een certificaat met Clang Certified Professional.

Tussen de middag kwam Robert naar me toe. “Kom even mee”, zei hij en liep naar de gang. Daar staat een prachtige grote gong. Hij pakte de bijbehorende stok: “Hier, pak aan. En slaan, zo hard als je kan! Dat doen we hier altijd als een nieuwe klant tekent. Dat is vandaag ook gebeurd en aan jou de eer.”

Ik haalde uit en sloeg zo hard ik kon. Wat een machtig geluid, ik tril nog na. Dat Clang nog maar veel nieuwe klanten mag krijgen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: