h1

Fris in je hoofd

11/11/2010

Nou ja, fris. Niet helemaal want het voelde vanochtend al als vrijdagmiddag – maandagavond een zzp-workshop, dinsdagavond raadsvergadering tot half twaalf en dan gisteren overdag starters2meet en aansluitend Fris in je hoofd.

Georganiseerd in en door Seats2Meet is dat laatste een leuke gelegenheid om op te frissen: je contacten, je kennis en je inzichten. Ik kwam er bekenden van Twitter tegen (al dan niet eerder in het echies ontmoet) en deed mee aan twee workshops. Allereerst over Prezi. Dat heb ik al eens uitgeprobeerd maar vond het wat te onrustig en bovendien werkt het niet op mijn iPad (want Flash). Het eerste bezwaar is wel weggenomen door trainster en schrijfster Hadewych. Prezi en PowerPoint hebben gemeen dat goed gebruiken een kunst is.

Tijdens de drankjes en hapjes (stamppot van vergeten groenten) informeerde ik naar de ervaringen bij de andere workshops. Ik had me in eerste instantie maar voor één sessie aangemeld  en kon bij de tweede ronde nog kiezen. Op aanbeveling van @judithhompe werd het Kaat Mossel over goede voornemens. En wat je er van kan weerhouden om ze uit te voeren. Bij mij helpen externe deadlines en ’s ochtends had ik dan ook al een afspraak gemaakt met een andere zp-er dat ik mijn workshop-plan uiterlijk volgende week aan hem ga opsturen. En hij geeft dan feedback. @loesmin zat ook bij Kaat Mossel en hikte al tijden aan tegen het opstarten van een weblog. En met haar sprak ik af om haar via Twitter te blijven vragen waar het eerste stukje blijft.
Vanochtend vroeg ik het haar dan ook en beloofde meteen vandaag nog mijn blog bij te werken. Dat lees je nu.
En dit was haar antwoord:twitter- @loesminWe houden haar in de gaten!

En dan nu op naar de Zuidpool voor een borrel van Whizpr en vanavond naar de verlenging van de raadsvergadering.
Morgen training van D66 en startbijeenkomst van Kleurrijk Zeist.
En dan is het echt weekend. Pfff.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: