h1

Dag van de arbeid zonder baas

01/05/2010

Koninginnedag was vooral om bij te komen van de drukte van de laatste weken, eigenlijk zelfs maanden. Hoewel eigenlijk een vrije dag was er nog een lijstje met allerlei dingen die nog geregeld moesten worden voor Interactive Intelligence. Want werken voor een Amerikaans bedrijf betekent dat je ook echt aan het eind van je laatste werkdag nergens meer bij kan. Mijn wachtwoord voor mijn webmail was al aan het begin van de avond gedeactiveerd. Het was maar goed dat ik al een afscheidsmailtje had gestuurd.
Ik kan alleen niet meer zien wat er op geantwoord is….

Vandaag stond al in het teken van mijn nieuwe werk: WongWorks. Het logo is er, de ideeen voor de diensten en de website ook. De komende dagen gaat dat echt vorm krijgen en ben ik mijn eigen baas. Een hele aardige baas trouwens want ik mag het de eerste week nog rustig aandoen.

Morgen voorbereiden voor de ALV van D66 Zeist, waar we onder andere willen aangeven hoe we de komende tijd gaan communiceren en campagne voeren.
En dinsdag is de eerste keer dat ik met een officiële functie de dodenherdenking zal bijwonen in Den Dolder. Zoals het er nu naar uitziet zullen we met een aantal raadsleden namens de gemeenteraad bloemen leggen.

De koolmeesjes zijn trouwens weer volop in beeld – beide ouders vliegen af en aan. Het kan niet anders of er worden jonge vogeltjes gevoerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: