h1

Moeheid in de lokale politiek

21/03/2010

Het is natuurlijk logisch: de afgelopen maanden hebben we allemaal veel tijd gestoken in de voorbereiding en uitvoering van de verkiezingscampagnes.  Folders, posters, koude voeten, ludieke acties, gesprekken op straat, folders, koude voeten, debatten, folders – het was verschrikkelijk leuk maar ook druk.

Politiek is voor ons allemaal iets wat we ernaast doen en verkiezingen doen een aanslag op de vrije tijd en energie.

Natuurlijk zijn we enthousiast maar na 3 maart had iedereen last van een dipje of dip. Je merkt het ook aan de websites – de updates zijn minder frequent en informatie loopt achter,
Ik heb zelf net onze D66-site aangepast met een bericht over de informatie en onze nieuwe fractie heeft al een gezicht gekregen. Met een snel rondje langs de collega’s zie ik dat de ene partij wat meer bij de tijd is dan de ander. Opvallend is de site van het CDA die is blijven steken in februari….

Dinsdag fractievergadering – ter voorbereiding van de Raad van 30 maart. Maar vooral ook om de laatste zaken door te nemen voor de start van de echte coalitieonderhandelingen. Woensdag de openbare start onder leiding van Annelies Verstand. Tijd om uit de dip te komen – het echte werk gaat beginnen!

En dit is mijn uitzicht in de Raad. Met uitzicht op hare majesteit – toch weer een vrouw extra in de zaal….

Raadszaal Zeist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: