h1

Ondergesneeuwd….

08/01/2010

Het is wit buiten en het blijft maar wit buiten. Is de sneeuw bijna weg, valt er weer nieuwe. Of het is glad. Of het wordt glad.
En voorlopig nog geen warm watebui in zicht.

Maar het had ook kunnen waaien, natte sneeuwen of hagelen – laat ik ze niet op ideeën brengen daarboven.

Qua werk is het ook druk, zo na ruim een week vakantie. Activiteiten die eerst heel ver weg leken, komen nu met grote sprongen dichterbij. Bovendien wordt mijn laptop volgende week vervangen en hij voelt dat kennelijk aan en gaat regelmatig in staking.

Voor D66 draait de voorbereiding op volle toeren. Ook hier is IT de bron van vreugde en frustratie met een online systeem voor het maken van folders en een websitesysteem die beiden beter waren dat wat er vroeger kennelijk was. Maar echt gebruikersvriendelijk en intuitief is het allemaal niet. Als het goed werkt. Als je afbeeldingen kwijt raakt, tekst niet kan publiceren of je weer even vergeten bent hoe je van het ene deel naar het andere moet navigeren – dan levert dat gefrustreerde uitingen. Om het netjes te zeggen.
Of zoals de baas van de hond zei: ” Zo is D66 de grootste supporter voor atheisten”. En dat mocht hij van mij niet twitteren….

En dan zijn er de trainingen en bijeenkomsten: gisteren D66 training voor beginnende raadsleden in de regio (er volgen nog 2 avonden), morgen een informatiesessie van D66 over gemeentefinanciën (dan heb ik het in ieder geval allemaal een keer gehoord), volgende week fractieberaad en zaterdag de landelijke start van de verkiezingscampagne van D66 in Den Haag. Daarna nog training van de griffiers van de regiogemeenten op drie avonden. En de gemeenteraadsvergaderingen. En de campagnedagen. En folderen. En vast nog meer.

Dat zeg ik: ondergesneeuwd tot 3 maart……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: