h1

Indrukken van een weekend

30/08/2009

Vrijdag – de zomerborrel van D66 Zeist – prachtige lokatie in Bosch en Duin. Zo’n beetje de plek waar we jaren geleden al van besloten hebben dat we daar in het geval van een hoofdprijs of jackpot in de staatsloterij zouden willen wonen.|
Maar belangrijker: leuke mensen, interessante gedachtewisselingen en enthousiaste ideeen.

Zaterdag – de kippen van JDE. Het is al weer zeker zeker zes jaar geleden dat we bij dezelfde werkgever zaten maar we blijven elkaar in wisselende samenstellingen toch zeker twee keer per jaar ontmoeten bij een etentje. Dit keer met aanhang, indien mogelijk of gewenst, en bij ons thuis. Iedereen nam wat te eten mee dus het werk vooraf was voor ons beperkt. Veel plezier, veel bijgepraat. Dat we het nog maar lang mogen volhouden!

Zondag – bezoek uit Zeeland. Waarbij de twee Jack Russels zich zo sterk voelden dat ze Coosje geheel aan de kant zetten en deze zich na vechtpartij door ons maar naar binnen is gestuurd. Met het eten verdwenen de twee lefzusters in de auto en had Coosje weer haar terrein terug.
Na heerlijke risotto met kalfschnitzels en ruccola aten we het lekkerste ijs van Nederland. Inderdaad: bij de Hoop in Blaricum. Het smaakte net zo goed als we het ons herinnnerden…..

ijssalon de hoop

En de rij was gelukkig een stuk korter!

02

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: