h1

Brood en wijn proeven

06/07/2009

In het weekend hebben we wijn en brood geproefd. Nee, dat was niet in een kerk.

Op zaterdag waren we in Woerden bij De smaak van Puglia van Erwin van de Bij. In een vorig leven werkzaam bij het blad Telecommerce Magazine en daar ken ik hem nog van. Nu maakt hij van zijn hobby zijn werk en importeert en verkoopt wijn uit de Italiaanse streek Puglia. Lekkere wijn, en wij spreken weer uit ervaring. Binnenkort halen we de bestelde doosjes op.


Op zondagmiddag een hele andere proeverij in De Culinaire Werkplaats in Amsterdam. Eric en Marjolein hadden jarenlang een uitzendbureau voor horecakoks maar maakten hun droom waar door het starten van een werkplaats annex restaurant annex winkeltje in Amsterdam, vlakbij het Westergasfabriekterrein.
Ze maken de lekkerste dingen van met name fruit, groente en peulvruchten. dat klinkt saai maar dat is het absoluut niet! Het is er heerlijk eten en genieten.
Marjolein houdt zich daarnaast bezig met textiel en nu ook met broden. Niet zo maar brood bakken, maar brood met een verhaal voor speciale momenten en emoties. Mooi en creatief.
En binnenkort gaan we er zeker weer eens eten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: