h1

Appeltje, ex-eitje

01/07/2009

OK, inlossing van twee beloften.

De Apple is er, joechei, joechei! Eerder dan verwacht maar misschien hadden ze daar in China opgemerkt dat het doosje naar een Wong moest?
Geïnstalleerd door de man in huis met verstand van zaken en klaar voor gebruik bij thuiskomst gisterenavond.
En nu ziet mijn bureaublad er zo uit:


Het mooie doosje rechts is de computer. Het toetsenbord kan ook niet tegen bier maar is wel veel goedkoper om te vervangen voor het geval dat….

Met het nieuwe appeltje kan ik ook weer bij alle foto’s. Gisteren toen ik thuis kwam zaten de kippen al op stok (daar zou zo maar een mooi gezegde in kunnen zitten) maar met de flits kon ik kippen met kuikens toch vastleggen. Beide kippen en alle drie de kuikend slapen nu op de hoogste stok (ooghoogte), alleen de haan zit op de lage versie (kniehoogte). Watje.

Van de drie kuikens is er eentje echt zwart, eentje krijgt iedere dag meer witte spikkels (een beetje spreeuwig) en de derde weet het nog niet zeker en probeert van alles een beetje. De lichtste van het stel lijkt bijna zeker een kuifje te krijgen. Cool!
Ze zijn in ieder geval niet echt bang uitgevallen en scharrelen en fladderen naar hartelust. Van ons mensen houden ze liever afstand, heel verstandig.

Er kan nog ingezet worden op de verhouding hennen-hanen. De man hier ziet kammetjes en hanig gedrag. Maar met onze feministische, zelfstandige kippen met mooie rode kammetjes en onze watjeshaan zegt dat ook niet alles.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: